Μοσχαρίσια σουβλάκια με σάλτσα τεριγιάκι

Μοσχαρίσια σουβλάκια με σάλτσα τεριγιάκι

Υλικά

Για 35' μερίδες

400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή άλλο τρυφερό κομμάτι κατάλληλο για γκριλ
100 ml σάλτσα τεριγιάκι (από το παντοπωλείο)
50 ml σάλτσα σόγιας
Λίγο φρέσκο τζίντζερ σε φετάκια
Σουσάμι καβουρντισμένο
Τοματίνια
Ξύλινα σουβλάκια

Εκτέλεση

Χρόνος εκτέλεσης: 5-6
Δυσκολία: Εύκολη

Κόβουμε το κρέας σε κύβους των 2 εκ.

Σε ένα βαθύ σκεύος, ανακατεύουμε τη σάλτσα τεριγιάκι, τη σάλτσα σόγιας και το τζίντζερ.


Βυθίζουμε το κρέας στη μαρινάδα και το αφήνουμε για 20’-30’.


Στραγγίζουμε το κρέας και το περνάμε σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με ντοματίνια.


Ψήνουμε σε ζεστό σχαροτήγανο για 2’-3’ από κάθε πλευρά, αλείφοντας με λίγη από τη μαρινάδα.


Όταν είναι έτοιμα, πασπαλίζουμε με καβουρντισμένο σουσάμι και σερβίρουμε αμέσως.


Ιδανικό συνοδευτικό: ρύζι ατμού ή πράσινη σαλάτα.

Υλικά που θα χρειαστείτε για αυτή τη συνταγή