Φτιάχνεται από ξηρά φασόλια σόγιας και συναγωνίζεται επάξια όλες τις ζωικές τροφές γιατί περιέχει μόνο φυτικά λιπαρά, δεν περιέχει χοληστερόλη και ζωικά λίπη. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες.
Υλικά
Συστατικά
Βιολογικό κεμπάπ σόγιας
Αλλεργιογόνα
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, αραχίδας, γλουτένης & σησαμιού.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)
1461kJ
Ενέργεια (Kcal)
348Kcal
Λιπαρά
7,3g
εκ των οποίων κορεσμένα
1g
Υδατάνθρακες
15,4g
εκ των οποίων σάκχαρα
10g
Εδώδιμες ίνες
20,7g
Πρωτεΐνες
44,6g
Αλάτι
0,002g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
Οδηγίες Χρήσης
Βάζουμε το κεμπάπ σε χλιαρό νερό για να μαλακώσει 20' περίπου και μετά τον χρησιμοποιούμε σε συνταγές της αρεσκίας μας
Πληροφορίες Προμηθευτή
Φυλάσσονται σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό περιβάλλον. / Διανέμεται από την Αγροτική Βιοδιατροφική, Αγίας Άννης 6Α 18233 Ρέντης. Τ+30 2104250301
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.