Η Van Houten είναι ένας από τους πλέον γνωστούς παρασκευαστές κακάο, με ιστορία που ξεπερνά τα 180 χρόνια. Ο ιδρυτής της, Coenraad Van Houten, εφηύρε πρώτος το 1828 τη διαδικασία παραγωγής κακάο στο Άμστερνταμ. Χάρη στη νόστιμη γεύση και την εξαιρετική του διαλυτότητα, το κακάο Van Houten κατέκτησε γρήγορα τις καρδιές χιλιάδων λάτρεων της σοκολάτας παγκοσμίως και άνοιξε το δρόμο για την ανάπτυξη της βιομηχανίας ζεστής σοκολάτας. Η Van Houten έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την αντιμετώπιση των διαρκώς εξελισσόμενων καταναλωτικών συνηθειών και είναι κατάλληλα για γλυκά φούρνου και παρασκευή εύγευστων ροφημάτων κακάου.Με περισσότερα από 25 χρόνια κυκλοφορίας στην ελληνική αγορά, το Van Houten είναι το πιο αγαπημένο κακάο των Ελλήνων καταναλωτών χάρη στην αυθεντική και πλούσια γεύση του.
Υλικά
Συστατικά
Κακάο σε σκόνη.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
VAN HOUTEN κακάο σκόνη 125γρ
Ενέργεια (kJ)
1550kj
Ενέργεια (Kcal)
380kcal
Λιπαρά
21g
Κορεσμένα
13g
Υδατάνθρακες
11g
Σάκχαρα
0,9g
Πρωτεΐνες
20g
Αλάτι
0,1g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Το Νο1 κακάο στον κόσμο, με γεμάτη και δυνατη γεύση, άριστης ποιότητας, ιδανικο για ρόφημα και ζαχαροπλαστική
Οδηγίες Χρήσης
Βέγκαν, νηστίσιμο, χωρίς γλουτένη.Ρίχνετε σε ένα φλιτζάνι μια γεμάτη κουταλιά του γλυκού Κακάο VANHOUTEN μαζί με 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού ζάχαρη και αναμιγνύετε. Προσθέστε βραστό γάλα ή νερό και ανακατέψτε καλά.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.