Οι αντζούγιες φιλέτο «ΠΑΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ» αποτελούν ένα κορυφαίο μεζέ της ελληνικής θάλασσας ο οποίος παράγεται έδώ και αιώνες με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο. Οι αντσούγιες είναι εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και ω3 λιπαρών οξέων και δεν περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετα ή χρωστικές. Ολόφρεσκες ψαριές γαύρου καθαρίζονται στο χέρι, παστώνονται στο αλάτι και φιλετάρονται με φροντίδα και μεράκι για την παραγωγή ενός εδέσματος με πολυπλοκότητα και ιδιαίτερο βάθος γεύσης.