Τρίτη
Δες τη συνταγή
Υλικά
1kg φασολάκια |
100gr καλαμπόκι κονσέρβα |
1/2 κρεμμύδι |
τοματίνια |
1 κ.γ. ρίγανη |
αλάτι |
πιπέρι |
ξύδι |
2 κ.σ. μουστάρδα |
ελαιόλαδο |
Εκτέλεση
Σε δυνατή φωτιά βράζουμε αρκετό νερό και μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε για περίπου 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Στη συνέχεια, με μία τρυπητή κουτάλα, μεταφέρουμε τα φασολάκια σε μπολ με κρύο νερό και παγάκια, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σουρώνουμε. Αυτό το κάνουμε για να διατηρηθεί το έντονο πράσινο χρώμα.
Σε ένα μπολ αδειάζουμε το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, τα τοματίνια μαζί με τα φασολάκια και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Για το Dressing
Ετοιμάζουμε το dressing με την μουστάρδα, το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε την σαλάτα προσθέτοντας το dressing από πάνω.
Προϊόντα συνταγής