Σας ενημερώνουμε ότι τις Κυριακές 22 & 29 Δεκεμβρίου, τα καταστήματά μας θα είναι ανοιχτά και οι παραδόσεις απο e-shop θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ωστόσο, το τηλεφωνικό κέντρο του Customer Care δεν θα λειτουργεί. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας εδώ

-35%

Κωδικός: 105602

Tostaki Κοτόπουλο Ψητό Χωρίς Γλουτένη 160gr

1,46€
14,00€ Αρχική τιμή κιλού
9,13€ Τελική τιμή κιλού
2,24€ Αρχική τιμή
1,46€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 19/12/2024 έως 26/12/2024.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας με τεμάχια κρέατος. Ελληνικής παραγωγής.
Υλικά
Συστατικά
Συστατικά: Κρέας κοτόπουλου (55%), νερό, άμυλο πατάτας, τροποποιημένο άμυλο, αλάτι, σταθεροποιητές: γαλακτικό νάτριο / τριφωσφορικά άλατα, πρωτεΐνη σόγιας,
πυκνωτικό μέσο: καραγενάνη, αφυδατωμένο σιρόπι γλυκόζης, πρωτεΐνη γάλακτος, αρωματικές ύλες, συντηρητικά: οξικά άλατα του νατρίου / νιτρώδες νάτριο, ενισχυτικό
γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, αντιοξειδωτικό: ερυθορβικό νάτριο, εκχύλισμα καρυκευμάτων, αρτύματα καπνιστών τροφίμων. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σέλινο,
σινάπι, αβγό, καρπούς με κέλυφος, θειώδη, αραχίδες (αράπικα φιστίκια), σπόρους σησαμιού και λούπινα.
Παράγεται με κρέας εντός Ε.Ε. και εκτός Ε.Ε..
Αλλεργιογόνα
σέλινο, σινάπι, αβγό, καρπούς με κέλυφος θειώδη και αραχίδες (αράπικα φιστίκια). πρωτεΐνη σόγιας, πρωτεΐνη γάλακτος,σπόρους σησαμιού και λούπινα.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)518 kJ
Ενέργεια (Kcal)124 Kcal
Λιπαρά5,5
Κορεσμένα1,7
Μονοακόρεστα
Πολυακόρεστα
Υδατάνθρακες6,5
Σάκχαρα1
Πρωτεΐνες12
Αλάτι3,1
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται στους 0-4°C. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: ΧΧ/ΧΧ/ΧΧΧΧ.
Έως και 10 ημέρες αναλλοίωτη γεύση μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, χάρη στη διπλή παστερίωση.