Wraps με Vegan Schnitzel, Coleslaw & Spicy Mayo
Η πιο λαχταριστή vegan συνταγή με το πιο νόστιμο και απολαυστικό φυτικό προϊόν.
Υλικά
2 πακέτα Garden Gourmet Vegan Schnitzel
4 μεγάλες τορτίγιες
1/4 κόκκινο λάχανο (περίπου 250g)
1/4 λευκό λάχανο (περίπου 250g)
1 μεγάλο καρότο (περίπου 150g)
50gr μαρούλι
1 κόκκινο μήλο
Χυμός 1 λεμονιού + επιπλέον για τη σάλτσα
Ηλιέλαιο
3 κουταλιές της σούπας vegan μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας vegan γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας σιρόπι τζίντζερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο τσίλι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200℃.
Κόψτε το λάχανο, το καρότο και το μήλο σε πολύ λεπτές λωρίδες.
Αλατοπιπερώνετε τα λαχανικά ξεχωριστά.
Προσθέστε χυμό λεμονιού και αφήστε τα να "μαριναριστούν" στο πλάι για περίπου 15 λεπτά.
Φτιάξτε τη σάλτσα αναμειγνύοντας τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το σιρόπι τζίντζερ και τo τσίλι και προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού.
Ψήστε τα vegan schnitzel Garden Gourmet σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και ζεστάνετε τις τορτίγιες στο φούρνο μέχρι να ζεσταθούν.
Απλώστε λίγη σάλτσα σε μια τορτίγια και τοποθετήστε πάνω της το μαρούλι, το λάχανο, το καρότο και το μήλο.
Κόψτε το schnitzel σε λωρίδες, προσθέστε το πάνω από τα λαχανικά και ρίξτε λίγη ακόμα σάλτσα από πάνω.
Τέλος, τυλίξτε την τορτίγια σε ρολό και απολαύστε.