Μπισκότα με μέλι και τζίντζερ
Μπισκοτάκια με μέλι και τζίντζερ, αφράτα και αρωματικά, ιδανικά για κάθε στιγμή!
Υλικά
3½ φλιτζ. τσ. κόκκινη φαρίνα
1/2 φλιτζ. τσ. φρέσκο βούτυρο
1/2 φλιτζ. τσ. μαργαρίνη
1 φλιτζ. τσ. καστανή ζάχαρη
2 αυγά
1 φλιτζ. τσ. μέλι
1 δόση βανίλια
1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ
2 κ.σ. ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και τα αυγά, και στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και τη βανίλια.
2. Κοσκινίζουμε τη φαρίνα και τη ρίχνουμε στο μείγμα βουτύρου. Προσθέτουμε τα καρύδια και το τζίντζερ και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιόμορφη και πλάθεται.
3. Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο πάχους 5 χιλ., και κόβουμε με κουπάτ μπισκοτάκια σε διάφορα σχήματα.
4. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ελαφρώς αλευρωμένο.
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10’ περίπου μέχρι να χρυσίσουν.