Mexican Tacos με Vegan Nuggets

Mexican Tacos με Vegan Nuggets

Υλικά

Για 4 μερίδες

2 πακέτα Garden Gourmet Vegan Nuggets 

8 Mexican tacos

1 βάζο με Mexican chunky σάλτσα (250g)

1 μικρή κονσέρβα κόκκινα φασόλια (125g)

1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι (125g)

75gr μαρούλι 

1 κόκκινη πιπεριά

2 μεγάλα αβοκάντο

1 ντομάτα

1 σκελίδα σκόρδο

1 lime

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

1-2 κουταλιές της σούπας Mexican taco spice mix

1 κλωνάρι κόλιανδρο

Αλάτι 

Πιπέρι

Εκτέλεση

Χρόνος εκτέλεσης: 20' λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη

Κόψτε το αβοκάντο και λιώστε το με ένα πιρούνι ή κουτάλι.

Κόψτε την ντομάτα σε μικρά κομμάτια, ψιλοκόβετε το σκόρδο και το ρίχνετε μαζί με τα υπόλοιπα σε ένα πιάτο.

Προσθέτετε χυμό lime, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύετε τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι και την ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά σε ένα μπολ.

Προσθέτετε χυμό Lime και μπορείτε να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι.

Ανακατέψτε το spice mix με την μαγιονέζα και το γιαούρτι.

Προσθέστε μαρούλι στα tacos και λίγη σάλτσα

Ψήστε τα Garden Gourmet Vegan Nuggets με βάσει τις οδηγίες στο πακέτο μέχρι να γίνουν τραγανά

Γεμίστε κάθε taco με 2 nuggets και προσθέστε επιπλέον σάλτσα και σως.

Επιπλέον προσθέστε λίγο κόλιανδρο.

Σερβίρετε την σαλάτα κόκκινων φασολιών και το γουακαμόλε στο πλάι.

Υλικά που θα χρειαστείτε για αυτή τη συνταγή