Με βρώμη, γιαούρτι και μάνγκο
Όλο το πρωινό σε ένα μπολ!
Υλικά
Για 1 μερίδες
1 γιαούρτι καρύδας
1/2 φλ.τσ. φουντούκια άψητα (εναλλακτικά, αμύγδαλα)
κανέλα σκόνη (προαιρετικά)
1 κ.σ. σταφίδα σουλτανίνα
1 κ.σ. κράνμπερις αποξηραμένα
1 ώριμο μάνγκο (παίρνουμε το μισό)
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση
Χρόνος εκτέλεσης: 15' λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη
Κόβουμε σε κυβάκια τη μισή σάρκα από το μάνγκο.
Σπάζουμε σε χοντρά κομμάτια τα φουντούκια.
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το γιαούρτι και το χτυπάμε να αφρατέψει.
Ανακατεύουμε μέσα τα ξερά φρούτα και τη βρώμη.
Βάζουμε από πάνω τους κύβους του μάνγκο, σκορπάμε τα φουντούκια και πασπαλίζουμε με το μέλι και λίγη κανέλα.
Σπάζουμε σε χοντρά κομμάτια τα φουντούκια.
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το γιαούρτι και το χτυπάμε να αφρατέψει.
Ανακατεύουμε μέσα τα ξερά φρούτα και τη βρώμη.
Βάζουμε από πάνω τους κύβους του μάνγκο, σκορπάμε τα φουντούκια και πασπαλίζουμε με το μέλι και λίγη κανέλα.
Tip!
Για ένα ακόμα πιο πλούσιο και γευστικό μπολ πρωινού, χτυπάμε το γιαούρτι στο μούλτι με 3-4 κυβάκια από το υπόλοιπο μάνγκο και βάζουμε κατόπιν όλα τα υλικά από πάνω!
Από τη Λένα Γκόβαρη