Γλυκιά Κολοκυθόπιτα

Γλυκιά Κολοκυθόπιτα

Υλικά

Για 4 μερίδες

1 κιλό κολοκύθα ψιλοκομμένη

500 ml χυμό πορτοκάλι

150 gr ζάχαρη καστανή

½ ποτήρι μέλι

1 φλ ελαιόλαδο

ξύσμα από 2 λεμόνια

½ φλ χλιαρό νερό

Εκτέλεση

Δυσκολία: Εύκολη

Βήμα 1

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.

Προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα, τον φούρνο. 

Βήμα 2

Πασπαλίζουμε με αλεύρι ένα αντικολλητικό ταψί και ρίχνουμε το μείγμα.

Βήμα 3

Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα και μετά απολαμβάνουμε!