Γαλοπούλα στη γάστρα
Γαλοπούλα στη γάστρα με μπαχαρικά και καπνιστή πάπρικα.
Υλικά
Για 10-12 μερίδες
λιωμένο βούτυρο
αλάτι & πιπέρι
μείγμα μπαχαρικών
καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Χρόνος εκτέλεσης: 60' λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη
Η μαρινάδα της γαλοπούλας στην άλμη πριν το ψήσιμο, βοηθάει ώστε το κρέας να παίρνει την κατάλληλη υγρασία και να μην είναι “στεγνό”.
Επίσης παίρνει έξτρα γεύση και άρωμα από τα μπαχαρικά.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα συκωτάκια της γαλοπούλας και να φτιάξετε γέμιση για να σερβίρετε το φαγητό σας.