Φλογέρες με γεύση πίτσα

Φλογέρες με γεύση πίτσα

Υλικά

Για 4 μερίδες

1 κτσ ελαιόλαδο

90gr ντοματίνια κομμένα στη μέση

50gr μπέικον

100gr μανιτάρια άσπρα

100gr μοτσαρέλα για πίτσα

30gr παρμεζάνα τριμμένη

4 φύλλα κρούστας

1/2 κτγ ξερό θυμάρι

1/2 κτγ ξερή ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Χρόνος εκτέλεσης: 25' λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με από το χώμα με χαρτί κουζίνας ή μια στεγνή πετσέτα.

Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Κόβουμε τα τοματίνια σε τέταρτα.

Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια.

Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα φαρδυ τηγάνι.

Σοτάρουμε αρχικά το μπέικον με τα μανιτάρια.

Προσθέτουμε τα τοματίνια και σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά με τα μυρωτδικά.

Προσθέτουμε το περιεχόμενο από το τηγάνι κι ανακατεύουμε.

Βάζουμε το ηλιέλαιο να καψει σε μέτρια φωτιά.

Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο ρούστας και τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας.

Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Υλικά που θα χρειαστείτε για αυτή τη συνταγή