Φλογέρες με γεύση πίτσα
Το τέλειο αλμυρό ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
1 κτσ ελαιόλαδο
90gr ντοματίνια κομμένα στη μέση
50gr μπέικον
100gr μανιτάρια άσπρα
100gr μοτσαρέλα για πίτσα
30gr παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κτγ ξερό θυμάρι
1/2 κτγ ξερή ρίγανη
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με από το χώμα με χαρτί κουζίνας ή μια στεγνή πετσέτα.
Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Κόβουμε τα τοματίνια σε τέταρτα.
Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα φαρδυ τηγάνι.
Σοτάρουμε αρχικά το μπέικον με τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τα τοματίνια και σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά με τα μυρωτδικά.
Προσθέτουμε το περιεχόμενο από το τηγάνι κι ανακατεύουμε.
Βάζουμε το ηλιέλαιο να καψει σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο ρούστας και τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας.
Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.