Πέμπτη
Δες τη συνταγή
Υλικά
8 φέτες ψωμί του τόστ
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες τυρί
πιπέρι
Λίγη μαργαρίνη στο ψωμί
Για την κρέμα
30gr γάλα ζεστό
50gr μαργαρίνη
60gr αλεύρι
4κ.σ γραβιέρα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
2 αυγά
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε τη φαρίνα. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα αβγά και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός για 3-4 λεπτά να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το βούτυρο και τη γραβιέρα. Χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Εναλλάξ ρίχνουμε το αλεύρι και το γάλα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, την ψιλοκομμένη γαλοπούλα και ανακατεύουμε.
Αλείφουμε με βούτυρο και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα 22Χ12εκ. για κέικ.
Ψήνουμε στους 160οC στον αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 40-45 λεπτά.
Προϊόντα συνταγής