Τα Fusilli ai Formaggi (ζυμαρικά με sauce τυριού), παραδοσιακά ζυμαρικά από την Emilia Romagna, έχουν μια κρεμώδη σάλτσα τυριού που αντιπροσωπεύει την τέλεια ιταλική μοναδική γεύση. Έτοιμο σε 6 λεπτά
Υλικά
Συστατικά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζυμαρικά σκληρού σίτου 77,4%, επεξεργασμένο τυρί σε σκόνη 7,5% (τυρί, ορός γάλακτος), ορός γάλακτος, ρυζάλευρο, αλάτι, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, εκχύλισμα μαγιάς, άμυλο καλαμποκιού, ξερό κρεμμύδι, αρωματικές ύλες, αποξηραμένος μαϊντανός. Μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας.
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Σιτηρά, Γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ/kcal)
1519kj/359kcal
Λιπαρά (g)
2,8
εκ των οποιων κορεσμένα
1
Υδατάνθρακες
68,9
εκ των οποίων σακχαρα
10
Πρωτεϊνες
12,1
Αλάτι
4,51
Εδώδιμες ίνες
5
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Χωρίς πρόσθετα. Χωρίς φοινικέλαιο. Περιέχει 2 μερίδες.
Οδηγίες Χρήσης
ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 1. Βράζουμε 250 ml νερό και 250 ml γάλα (για να έχουμε πιο κρεμώδη συνταγή) σε ένα φαρδύ, χαμηλό μαγειρικό σκεύος (26 εκ. διάμετρο). Όταν το νερό βράσει, ρίξτε το περιεχόμενο της συσκευασίας στο σκεύος και ανακατέψτε. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο πριν το σερβίρετε. 2. ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: Ρίξτε σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων το περιεχόμενο της συσκευασίας, 200 ml νερό, 200 ml γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο. Τοποθετήστε ακάλυπτο το μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων στα 900 Watt για 7-9 λεπτά.