Το σπέσιαλ ξύδι με μεσαία οξύτητα (6ο), χρησιμοποιείται καθημερινά στην ελληνική κουζίνα για νοστμιά αλλά και για υγεία.Χρησιμοποιήστε το για σάλτσα vinegret που ταιριάζει με τις περισσότερες σαλάτες πράσινες (μαρούλι, ρόκα, αγγούρι, μπρόκολο, κολοκυθάκια) αλλά και χρωστικές (ντομάτα, κόκκινο λάχανο). Φτιάξτε τα αγαπημένα σας dip, με βάση το "ξύδι Πάρος σπέσιαλ" και απολαύστε τα με λεπτές λωρίδες καρότου και αγγουριού.Βουτήξτε σε "Ξυδί Πάρος σπέσιαλ" όλα τα φρούτα και ειδικά τα πράσινα λαχανικά που έχουν ραντιστεί σε νερό με ξύδι, για υγεία και καθαριότητα.Απολυμάνετε και δώστε νοστιμιά σε όλα τα ψάρια και κρέατα, μετά το πλύσιμο και πριν το μαγείρεμα, αφήνοντας τα για 5-10' σε μείγμα νερού με "Ξύδι Πάρος σπέσιαλ"