Ο «βασιλιάς των τυριών» στην Ιταλία! Παράγεται από φρέσκο απαστερίωτο αγελαδινό γάλα στις περιοχές από την Parma μέχρι την Reggio Emilia, ενώ παλαιώνει για 36 μήνες.
Υλικά
Συστατικά
Γάλα, αλάτι, πυτιά
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)
1671kJ
Ενέργεια (Kcal)
402Kcal
Λιπαρά
30,00g
Κορεσμένα
20,00g
Υδατάνθρακες
0g
Σάκχαρα
0g
Πρωτεΐνες
32,00g
Αλάτι
1,60g
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Συντηρείται στους +4°C / +8°C
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.