Όλη η πλούσια και αυθεντική γεύση του ιταλικού Parmigiano Reggiano στο τραπέζι σας
Υλικά
Συστατικά
Παραδοσιακό σκληρό τυρί Παρμιτζιάνο Ρετζιάνο, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Παρασκευάζεται στην Ιταλία από μη παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, μερικώς αποβουτυρωμένο, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Parmigiano Reggiano Protection Consortium και τον αν
Αλλεργιογόνα
Αγελαδινό μη παστεριωμένο γάλα μερικώς αποβουτυρωμένο, αλάτι, ζωική πυτιά
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100 g
Ενέργεια (kJ)
1654 kJ
Ενέργεια (kcal)
398 kcal
Λιπαρά
30 g
εκ των οποίων κορεσμένα
20 g
Υδατάνθρακες
0 g
εκ των οποίων σάκχαρα
0 g
Πρωτεΐνες
32 g
Αλάτι
1,6 g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Προορίζεται να καταναλωθεί ως έχει, τριμμένο ή κομμένο σε νιφάδες ή μετά από θερμική επεξεργασία (μαγείρεμα) από το ευρύ κοινό.
Οδηγίες Χρήσης
Φυλάσσεται σε καθαρό χώρο, στους 4 - 8 °C / Όπτιμα Α.Ε. Σωρού 1, 14451, Μεταμόρφωση Αττικής
Πληροφορίες Προμηθευτή
Ως προς την περιεκτικότητα σε αλλεργιογόνες ουσίες κατατάσσεται στα προϊόντα με βάση το γάλα.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.