Παρασκευή

Δες τη συνταγή

Υλικά

πακέτα Garden Gourmet Vegan Nuggets 

1 ντομάτα

Mexican tacos

1 σκελίδα σκόρδο

1 βάζο με Mexican chunky σάλτσα (250g)

lime

μικρή κονσέρβα κόκκινα φασόλια (125g)

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι (125g)

2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

75gr μαρούλι

1-2 κουταλιές της σούπας Mexican taco spice mix

1 κόκκινη πιπεριά

Αλάτι

2 μεγάλα αβοκάντο

Πιπέρι

κλωνάρι κόλιανδρο

 

 

Εκτέλεση

Κόψτε το αβοκάντο και λιώστε το με ένα πιρούνι ή κουτάλι.

Κόψτε την ντομάτα σε μικρά κομμάτια, ψιλοκόβετε το σκόρδο και το ρίχνετε μαζί με τα υπόλοιπα σε ένα πιάτο.

Προσθέτετε χυμό lime, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύετε τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι και την ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά σε ένα μπολ.

Προσθέτετε χυμό Lime και μπορείτε να προσθέσετε αλάτι και πιπέρι.

Ανακατέψτε το spice mix με την μαγιονέζα και το γιαούρτι.

Προσθέστε μαρούλι στα tacos και λίγη σάλτσα

Ψήστε τα Garden Gourmet Vegan Nuggets με βάσει τις οδηγίες στο πακέτο μέχρι να γίνουν τραγανά

Γεμίστε κάθε taco με 2 nuggets και προσθέστε επιπλέον σάλτσα και σως.

Επιπλέον προσθέστε λίγο κόλιανδρο.

Σερβίρετε την σαλάτα κόκκινων φασολιών και το γουακαμόλε στο πλάι.

Προϊόντα συνταγής