Από το 1894, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου παράγεται στο Πλωμάρι της Λέσβου ενώ η αποσταγματοποιία παραμένει 100% Ελληνική. Η παραδοσιακή μέθοδος παραγωγής, από 100% απόσταξη σε μικρούς, χειροποίητους χάλκινους άμβυκες και ο εξαιρετικής ποιότητας γλυκάνισος από το Λισβόρι, δίνουν ένα ποιοτικά ανώτερο προϊόν με ονομασία προέλευσης
Υλικά
Συστατικά
Βιολογικός γλυκάνισος από το Λισβόρι Λέσβου ( θεωρείται ο καλύτερος στον κόσμο) , επιλεγμένες πρώτες ύλες εκλεκτής ποιότητας, ανάμεσά τους: αλάτι από τις αλυκές Καλλονής Λέσβου, νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, μάραθος, μαστίχα.
Αλλεργιογόνα
Σερβίρετε με κοντό σωλήνα ποτήρι ούζου σκέτο. Μπορεί να συνοδευτεί με πιάτα όπως : τυριά , αλλαντικά, κρεατικά,ψάρια, οστρακοειδή, καθώς και ξηρούς καρπούς.