Πάνκο, όπως λέμε πανάρισμα! Το Πάνκο είναι μια αφράτη φρυγανιά παναρίσματος, ιδιαίτερα δημοφιλής στην ασιατική κουζίνα. Χρησιμοποιείται για πανάρισμα σε θαλασσινά, κρέατα και λαχανικά. Δημιουργεί μια γευστική και παράλληλα ελαφριά κρούστα στα εδέσματα, που τα κάνει ακαταμάχητα!Ανακαλύψτε την Ιαπωνική σειρά προϊόντων της Oriental Express και απολαύστε νόστιμες γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας στο τραπέζι σας. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε λαχταριστές συνταγές και ακαταμάχητα πιάτα, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!