Πατάτα, φυτικό έλαιο (φοινικέλαιο). Η πρώτη ύλη προέρχεται από την ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.).
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Στο τηγάνι: Σε ρηχό τηγάνι ζεσταίνετε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο και τηγανίζετε τμηματικά τις πατάτες χωρίς να τις ξεπαγώσετε (200γρ. περίπου τη φορά). Τηγανίζετε τις πατάτες για 4΄-5' περίπου, μέχρι να αποκτήσουν ρόδινο χρώμα και τραγανή υφή. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τις απλώνετε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίσουν. Στο air fryer (φριτέζα αέρος 1800W): Τοποθετείτε 500γρ. πατάτες ντελικάτες στον κάδο του air fryer, χωρίς να τις ξεπαγώσετε και πασπαλίστε προεραιτικά με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 200oC για 13', ανακινώντας τις πατάτες ενδιάμεσα, μέχρι να αποκτήσουν ρόδινο χρώμα και τραγανή υφή. Οι οδηγίες είναι ενδεικτικές. Προσαρμόστε τον χρόνο μαγειρέματος ανάλογα με την ποσότητα και τη συσκευή σας.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την Μπάρμπα Στάθης Μ.Α.Β.Ε.Ε. Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 57022 Σίνδος, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 798483
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.