Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας! Το σχήμα του μοιάζει με χάντρα κομπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιμες συνταγές (π.χ. με χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουμε είναι μόνο η αρχή!
Υλικά
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Σιτηρά, Σόγια,
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ/kcal)
1521/359(Kj/kcal)
Λιπαρά
2g
Κορεσμένα
0,4g
Υδατάνθρακες
71,7g
Σάκχαρα
3,0g
Εδώδιμες Ίνες
3,0g
Πρωτεΐνες
12g
Αλάτι
0,005g
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Για 100γρ.: 1 λίτρο νερό-7γρ. Αλάτι. Προσθέτετε το αλάτι σε νερό που βράζει. Αφήνετε να βράσουν για 11-13 λεπτά.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.