"1.Για 250γρ. Tορτελίνι βράζουμε 1,5 με 2L νερό. 2. Προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι & ρίχνουμε τα Τορτελίνι. 3. Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 13’-14’. 4.Σουρώνουμε και σερβίρουμε με προσθήκη μιας κουταλιάς εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ή με με μια απλή σάλτσα τομάτας. "
Υλικά
Συστατικά
"Ζύμη (72%): Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά (14% στο τελικό προϊόν).
Γέμιση (28%): Tριμμένο ψωμί (μαλακό αλεύρι σίτου, νερό, αλάτι), τυρί Ρικότα, τυρί Φέτα (4,1% στο τελικό προϊόν), μαργαρίνη [λίπος καρύδας, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, σογιέλαιο, κραμβέλαιο), νερό], λιωμένο τυρί σε σκόνη, αρωματικές ύλες, αλάτι. "
Αλλεργιογόνα
Αβγά
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια kJ
1625
Ενέργεια kcal
385
Λιπαρά
9,4g
εκ των οποίων κορεσμένα
5,1g
Υδατάνθρακες
60g
εκ των οποίων σάκχαρα
3,7g
Εδώδιμες ίνες
2,4g
Πρωτεΐνες
14g
Αλάτι
2g
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
"1.Για 250γρ. Tορτελίνι βράζουμε 1,5 με 2L νερό. 2. Προσθέτουμε 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι & ρίχνουμε τα Τορτελίνι. 3. Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 13’-14’. 4.Σουρώνουμε και σερβίρουμε με προσθήκη μιας κουταλιάς εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ή με με μια απλή σάλτσα τομάτας. "
Πληροφορίες Προμηθευτή
"Διατηρείται σε μέρος δροσερό και χωρίς υγρασία. 'ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 800 11 300 60"
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.