Συστατικά
"Ζύμη (72%): Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά (14% στο τελικό προϊόν).
Γέμιση (28%): Μίγμα τυριών [(9,5% στο τελικό προϊόν), εκ των οποίων: σκληρό τυρί (3,7% στο τελικό προϊόν), Ρικότα (3,2% στο τελικό προϊόν), ποικίλα τυριά (1,2% στο τελικό προϊόν), Τσένταρ (0,6% στο τελικό προϊόν), Γκούντα (0,5% στο τελικό προϊόν), Nτάνμπο (0,3% στο τελικό προϊόν)], τριμμένο ψωμί (μαλακό αλεύρι σίτου, νερό, αλάτι), μαργαρίνη (λίπος καρύδας, φυτικά έλαια [ηλιέλαιο, σογιέλαιο, κραμβέλαιο), νερό], αρωματικές ύλες, νερό, αλάτι, σκόρδο, πιπέρι. "
Αλλεργιογόνα
Σιτηρά, Αβγά, Σόγια, Γάλα, Μουστάρδα