Το σιμιγδάλι παράγεται από ελληνικά σκληρά σιτάρια, έχει ωραία υφή, εξαιρετικό άρωμα και γεύση για σίγουρο αποτέλεσμα. Το σιμιγδάλι είναι προιόν άλεσης του σκληρού σίτου και απότελέι αγαπημένο υλικό για την παρασκευή γλυκισμάτων. Το χονδρό σιμιγδάλι είναι ιδανικό για χαλβά και ραβανί.
Υλικά
Συστατικά
100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου
Αλλεργιογόνα
Περιέχει γλουτένη σίτου.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
ANA 100g
Ενέργεια kJ
1497kJ
Ενέργεια kcal
353kcal
Λιπαρά
1,1g
εκ των οποίων κορεσμένα
0,2g
Υδατάνθρακες
73,1g
εκ των οποίων σάκχαρα
3,8g
Πρωτεΐνες
11g
Αλάτι
0,085g
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Ιδανικό για χαλβά και σάμαλι.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, εφόσον φυλάσσεται σε χώρο δροσερό και χωρίς υγρασία. Κακή συντήρηση σε αποθηκευτικούς χώρους είναι δυνατόν να προκαλέσει αλλοιώσεις. ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 800 11 300 60
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.