1.Για 100γρ. ζυμαρικών βράζουμε 1λ. νερό με αλάτι. 2.Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο νερό που βράζει και ανακατεύουμε κάθε τόσο για 11'-12'. 3.Σουρώνουμε, αφήνοντας μια μικρή ποσότητα νερού. 4. Σερβίρουμε με προσθήκη μιας κουταλιάς εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ή με μια απλή σάλτσα τομάτας.
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 800 11 300 60
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.