Το κριθαράκι χονδρό παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού είναι ιδανικό για παραδοσιακές συνταγές όπως γιουβέτσι αλλά και πιο μοντέρνες όπως το κριθαρώτο.
Υλικά
Συστατικά
Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, νερό.
Αλλεργιογόνα
Περιέχει γλουτένη σίτου.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
ANA 100g
Ενέργεια kJ
1500kJ
Ενέργεια kcal
354kcal
Λιπαρά
1,5g
εκ των οποίων κορεσμένα
0,3g
Υδατάνθρακες
72,1g
εκ των οποίων σάκχαρα
3,8g
Πρωτεΐνες
12g
Αλάτι
0,025g
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Χρόνος βρασμού 14-16 λεπτά. Ιδανικό για γιουβέτσι και κριθαρώτο. Ελληνικά Ζυμαρικά. Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι .
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, εφόσον φυλάσσεται σε χώρο δροσερό και χωρίς υγρασία. Κακή συντήρηση σε αποθηκευτικούς χώρους είναι δυνατόν να προκαλέσει αλλοιώσεις. ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 800 11 300 60
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.