Πράσο

Πράσο

ΜΑΘΕ

  • Πρωτοκαλλιεργήθηκαν στις περιοχές της
    Μ. Ανατολής & της Αν.Μεσογείου.
  • Επιλέξτε πράσα μικρά, με φωτεινό πράσινο χρώμα χωρίς ξερές ρίζες & βολβούς λευκούς χωρίς ρωγμές ή μώλωπες.

ΦΑΕ

  • Για έλεγχο του βάρους: Συνοδεύστε με πράσα αντί για ρύζι ή πουρέ το κρέας ή το ψάρι σας.
  • Προσθέστε τα σε σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεμμύδι & σκόρδο!

ΖΗΣΕ

  • Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες C και Α
  • Θεωρείται προστάτης της καρδιάς καθώς είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πηγή φυλλικού οξέος με σημαντικά φλαβονοειδή!