Παρ’ όλη την απλή θεωρία, το αβγό ποσέ μαθαίνεται στην πράξη! Όταν όμως το κατακτήσουμε, θα έχουμε έναν άσσο στο μανίκι μας για κάθε περίσταση.
Οι απαράβατοι κανόνες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ετοιμάσουμε τα ποσέ αβγά μας από πριν και να τα διατηρήσουμε στο ψυγείο. Αν θέλουμε να τα σερβίρουμε ζεστά, θα τα βγάλουμε έγκαιρα από το ψυγείο και θα τα βυθίσουμε για 2 λεπτά σε νερό που σιγοβράζει.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ
Σε φρυγανισμένο ψωμί, επάνω σε σπανάκι σοταρισμένο με βούτυρο Σε ψωμάκια μπριός ή μάφιν, επάνω σε τραγανό μπέικον, περιχυμένα με σος ολαντέζ (αβγά Benedict) Επάνω σε πράσινα σπαράγγια στον ατμό Σε ψωμάκι φρυγανισμένο με σάλτσα αβοκάντο guacamole και ψιλοκομμένο κόλιανδρο