Μπίρα Μάμος από το 1876: Υψηλής ποιότητας ζύθος, παράγεται στην Πάτρα από εκλεκτής ποιότητας πρώτες ύλες με την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα Διπλωματούχου Ζυθοποιού Πέτρου Μάμου. Μεστή, γεμάτη γεύση, ήπια πικρή επίγευση και πλούσιο άρωμα από 3 διαφορετικές ποικιλίες λυκίσκων
Υλικά
Συστατικά
Νερό, Βύνη Κριθαριού, Λυκίσκος, Μαγιά
Αλλεργιογόνα
Βύνη κριθαριού
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100ml
Ενέργεια
167 kJ/ 40 kcal
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
100% ελληνικό κριθάρι
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα από την Αθηναική Ζυθοποιία Α.Ε με την παραχώρηση άδειας χρήσης του σήματος από τους αδερφούς Μάμου και τα τέκνα τους
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.