Διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 1 1/2 ποτήρι (300ml) βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτετε 1 1/2 ποτήρι (300ml) παγωμένο νερό και ανακατεύετε καλά. Αδειάζετε το μίγμα σε 6 μπολάκια ή φορμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε, μόλις το ζελέ αρχίζει να πήζει, κομματάκια από διάφορα φρούτα (φρέσκα ή κομπόστα), εκτός από ακτινίδιο και φρέσκο ανανά. Για να τα αφαιρέσετε από τα φορμάκια, τοποθετήστε τα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό
Πληροφορίες Προμηθευτή
Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.