Μαλακό τυρί χωρίς επιδερμίδα, με συμπαγή υφή και λίγες έως καθόλου τρύπες σε όλη τη μάζα του και με λίγες μηχανικές σχισμές, χρώματος λευκού, με πλούσιο άρωμα και ευχάριστη ελαφρά όξινη γεύση.
Υλικά
Συστατικά
Πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα (σε μέγιστη ποσότητα γίδινου 30%), το οποίο έχει παραληφθεί 10 ημέρες τουλάχιστον μετά τον τοκετό, από ζώα που ζουν στη Μυτιλήνη.
Αλλεργιογόνα
Γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ενέργεια (kJ)
1277kJ
Ενέργεια (Kcal)
308Kcal
Λιπαρά
26g
εκ των οποίων κορεσμένα
16g
Υδατάνθρακες
<0,5g
εκ των οποίων σάκχαρα
<0,5g
Πρωτεΐνες
18g
Αλάτι
2,8g
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Από τους καταναλωτές συντηρείται στο ψυγείο (Θ < 4οC) και εντός πλαστικών ή άλλου είδους περιεκτών (κατάλληλων για τρόφιμα), προς αποφυγή επιμολύνσεων ή απώλειας των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών. Προσοχή απαιτείται στη χρήση οργάνων ή εργαλείων τεμαχισμού (μαχαίρια κ.λπ.), τα οποία πρέπει να είναι καθαρά και να μην προέρχονται από άλλη χρήση (π.χ. κοπή λαχανικών, αλλαντικών κ.λπ.).
Πληροφορίες Προμηθευτή
Το τελικό προϊόν συντηρείται σε θαλάμους ψύξης σε θερμοκρασία μικρότερη των 4οC. Μετά το άνοιγμα να καταναλώνεται σε 2 ημέρες.Μέγιστη Υγρασία: 56%, Ελάχιστο Λίπος επί Ξηρού: 43% Το γάλα που χρησιμοποιείται για την παραγωγή προϊόντος συμμορφώνεται με τον Κανονισμό 1881/2006/ΕΚ σχετικά με την περιεκτικότητά του σε αφλατοξίνη Μ1, μόλυβδο, διοξίνες και PCBs, με τον Κανονισμό 149/2008/ΕΚ για τα υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων και με τον Κανονισμό 470/2009/ΕΚ για τα κατάλοιπα κτηνιατρικών φαρμάκων.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.