Παραδοσιακό γλύκισμα από την εποχή της Ενετοκρατίας. Είναι καραμελωμένο αμύγδαλο, αρωματισμένο με αιθέρια έλαια και έχει σχήμα κουφέτου. Το όνομά της προέρχεται από την ιταλική λέξη mandorla (αμύγδαλο) και στην κλασσική της γεύση φτιάχνεται με κακάο.
Υλικά
Συστατικά
ΖΑΧΑΡΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΚΑΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Αλλεργιογόνα
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΓΟ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)
1.636kJ
Ενέργεια (Kcal)
385Kcal
Λιπαρά
0,1g
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
Υδατάνθρακες
96,0g
εκ των οποίων σάκχαρα
96,0g
Πρωτεΐνες
0g
Αλάτι
0,02g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Το παραδοσιακό γλύκισμα σε ταξιδεύει σε γεύσεις μιας άλλης εποχής.
Οδηγίες Χρήσης
Το αμύγδαλο καβουρδίζεται και καραμελώνεται με ιδιαίτερο άρωμα
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.