Κυριακή
Δες τη συνταγή
Υλικά
1 γιαούρτι κατσικίσιο
1-2 κ.σ. μέλι
1 ρόδι, τους σπόρους
1 ακτινίδιο σε φετάκια
2 κ.σ. μαύρη σοκολάτα τριμμένη (στον χοντρό τρίφτη)
1/2 μπανάνα σε φετάκια
1/2 φλ.τσ. καρύδια σπασμένα
1/2 μπανάνα σε φετάκια
λίγη κανέλα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Το ακτινίδιο και το ρόδι τα έχουμε κομμένα από το βράδυ, σκεπασμένα με μεμβράνη στο ψυγείο, ενώ τη μπανάνα την κόβουμε στο τέλος για να μη μαυρίσει.
Αδειάζουμε το γιαούρτι σε μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε να αφρατέψει.
Τοποθετούμε επάνω τα φετάκια της μπανάνας και του ακτινίδιου και σκορπάμε τους σπόρους του ροδιού και τα καρύδια.
Ρίχνουμε την τριμμένη σοκολάτα.
Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με λίγη κανέλα και ρίχνουμε από πάνω το μέλι.
Προϊόντα συνταγή