Ποικιλιακή Σύνθεση: Μανδηλάρι & Κοτσιφάλι Στυλ: Ερυθρός Ξηρός Γεωγραφική Ένδειξη: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη, Κρήτη Τρύγος Χειρονακτικός: Τέλος Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου Αλκοολικός Τίτλος: 12% by Vol. Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση για την κάθε ποικιλία ξεχωριστά με συμπαραμονή του μούστου με τα στέμφυλα για 15-20 ημέρες σε ανοξείδωτους οινοποητες. Κατά τη διάρκεια της συμπαραμονή εξελίσσεται και η αλκοολική ζύμωση του προϊόντος σε ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (17-23°C). Χρώμα: Βαθύ ρουμπινί. Μύτη: Μοναδικά αρώματα μύρτιλο, γαρίφαλο, bitter σοκολάτα να και μοσχοκάρυδο να συμπληρώνουν την παλέτα. Στόμα: Πλούσια λιπαρή γεύση με μακρά επίγευση.