Συστατικά
Επιδόρπιο Γιαουρτιού: Αποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας και ανθόγαλα και πρωτεΐνη γάλακτος: 76%, ζάχαρη, δημητριακά 7% (γλουτένη) (πίτουρο σιταριού, σιτάλευρο, ρυζάλευρο, κριθάλευρο), τρίμμα μπισκότου 1% [σιτάλευρο (γλουτένη), ζάχαρη, βούτυρο, αλάτι], σταθεροποιητές: πηκτίνη και κόμμι ξανθάνης, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ, άμυλο, ζελατίνη, αρωματικές ύλες, γαλακτικό ασβέστιο, βιταμίνη D, καλλιέργεια γιαούρτης Ενδέχεται να περιέχει ίχνη αυγού και καρπών με κέλυφος. Λίπος επ. γιαουρτιού 1.7%. Ολικά Στερεά επ. γιαουρτιού: 20% min, Προέλευση γάλακτος: Ελλάδα. Ξεχωριστό τμήμα: ζάχαρη, άλευρο σίτου (γλουτένη),πλήρες γάλα σε σκόνη, βούτυρο κακάο(*), κακαόμαζα(*), φυτικό λίπος(φοινικέλαιο), ορός γάλακτος σε σκόνη, μέσα γκλασαρίσματος:(αραβικό κόμμι, σελάκ), σιρόπι γλυκόζης, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, μαλτοδεξτρίνη, δεξτρίνη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, καραμελωμένο σιρόπι ζάχαρης, αλάτι, μέσο διόγκωσης: όξινο ανθρακικό νάτριο, φυσικό άρωμα βανίλιας. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και αυγά.Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Σιτηρά, Σόγια, Γάλα,