Οινοποίηση/Παλαίωση: Κλασική μέθοδος λευκής οινοποίησης σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό αυστηρό θερμοκρασιακό έλεγχο, με προσθήκη ελεγχόμενης ποσότητας και υψηλής ποιότητας φρέσκου ρετσινιού κατά τη διάρκεια της αλκοολικής ζύμωσης. Γευσιγνωστικό σημείωμα:Υποκίτρινο με πρασινωπές ανταύγειες. Αρώματα από αχλάδι, πράσινο μήλο και πεπόνι, με νότες μοσχολέμονου, μαστίχας Χίου και φρέσκου ρετσινιού στο φόντο. Αρωματικό, δροσερό και ισορροπημένο, αφήνει στο στόμα γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι. Αρμονία: όλοι σχεδόν μεζέδες της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Πιάτα πλούσια σε ελαιόλαδο, λαδερά κατσαρόλας, κρέατα στο τηγάνι, τη σχάρα ή τη σούβλα, μαρίδα, γαύρος και φέτα λαδορίγανη.Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 06-08°C
Υλικά
Συστατικά
Ρετσίνα, Ονομασία κατά Παράδοση,100% Ροδίτης, 11,5 % alc
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΑΣΗ AGRO II
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΉ & ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ Σ.ΚΕΧΡΗ & ΣΙΑ Ο.Ε , ΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 551300, ΤΗΛ. 2310751283 , ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.