Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η άριστη επιλογή της πρώτης ύλης από ντόπιο μυρωδάτο σταφύλι ΄΄Μοσχάτο Τυρνάβου''. Το δεύτερο είναι η ζύμωση των σακχάρων των στεμφύλων του σταφυλιού και πραγματοποιείται σε inox δεξαμενές, κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Η απόσταξη γίνεται σε χειροποίητους , ασυνεχούς λειτουργίας, χάλκινους άμβυκες σε ήπια και σταθερή θερμοκρασία και σωστό διαχωρισμό του αποστάγματος σε τρία στάδια: Κεφαλές - καρδιά - ουρές. Η καρδιά, που περιλαμβάνει τα επιθυμητά συστατικά είναι η βάση για την παραγωγή του ποιοτικού τσίπουρου. Έτσι προκύπτει το μονοποικιλιακό αυτό απόσταγμα, το τσίπουρό μας. Μετά την απόσταξη, η καρδιά αραιώνεται με νερό που έχει υποστεί τη διαδικασία της αντίστροφης ώσμωσης και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για την ομογενοποίησή του. Ακολουθεί εμφιάλωση, ετικετοποίηση, εγκιβωτισμός και διανομή.
Υλικά
Συστατικά
Αλκοόλη(προερχόμενη από την απόσταξη των στεμφύλων σταφυλής), Νερό
Αλλεργιογόνα
Δεν περιέχει αλλεργιογόνα, όπως έχουν ταξινομηθεί στον ΕΚ 1169/2011, Παράρτημα ΙΙ
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ανά 45ml
Ενέργεια (kJ)
1053
422
Ενέργεια (Kcal)
252
101
Λιπαρά
0
0
Κορεσμένα
0
0
Υδατάνθρακες
0
0
Σάκχαρα
0
0
Πρωτεΐνες
0
0
Αλάτι
0,003g
0
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Τα μυστικά που κληροδοτούνται από την πρώτη έως την τέταρτη γενιά της Οικ. Κατσάρου μεταφέρονται στη γευστική υπεροχή του αποστάγματος.
Οδηγίες Χρήσης
Απολαύστε το με Ελληνικά παραδοσιακά κρύα & ζεστά πιάτα ή ως βάση για κοκτέιλ.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται σε θερμοκρασία από 5oC έως 30oC. Παράγεται και εμφιαλώνεται από την Κατσάρος Νικόλαος και Σια Ε.Ε.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.