Οδηγίες Χρήσης: Τα Τυροπιτάκια KANAKI δεν χρειάζονται απόψυξη πριν τοποθετηθούν στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθούν αφού αποψυχθούν Φούρνος: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέστε όσα Τυροπιτάκια θέλετε και τοποθετήστε τα χωρίς να τα αποψύξετε σε ένα ταψάκι, πάνω σε χαρτί ψησίματος, αφήνοντας μικρά κενά ανάμεσά τους. Αλείψτε την επιφάνειά τους με γάλα ή αβγό για περισσότερη γυαλάδα. Τοποθετήστε τα Τυροπιτάκια στη μεσαία σχάρα στις αντιστάσεις για 25 με 30 λεπτά στους 180°C. Airfryer: Ρυθμίστε στο πρόγραμμα ψησίματος κατάψυξης και ψήστε για 25 με 30 λεπτά στους 150°C.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Κάθε συσκευασία περιέχει περίπου 35 τεμάχια συνολικού βάρους 800g. Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) μέχρι την ημερομηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από». Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς. Τα Τυροπιτάκια KANAKI δεν χρειάζονται απόψυξη πριν τοποθετηθούν στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθούν αφού αποψυχθούν
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.