Για πίτες και γλυκά. Η Σφολιάτα είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αφράτη ζύμη, φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη που, όταν ψήνεται, φουσκώνει, σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα. Είναι κατάλληλη για τις γλύκες και αλμυρές γαστρονομικές σας δημιουργίες.
Οδηγίες Απόψυξης: Αφαιρέστε από τη συσκευασία το ένα ή και τα δυο φύλλα ανάλογα με τη συνταγή σας. Πριν να χρησιμοποιήσετε τη Σφολιάτα, μπορείτε να την τοποθετήσετε από το προηγούμενο βράδυ στην συντήρηση του ψυγείου σας ή αφήστε την να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Πάντα να την αποψύχετε σφραγισμένη μέσα στο σακουλάκι της. Μην προσπαθήσετε να την ξεδιπλώσετε αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Αν συμβεί αυτό, περιμένετε να ξεπαγώσει πλήρως, φέρτε τα δυο κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο και πατήστε τα με το δάκτυλο σας μέχρι να ενωθούν. Φροντίστε η Σφολιάτα να έχει ξεπαγώσει, αλλά να μην έχει ζεσταθεί το ζυμάρι της για να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε πιο εύκολα.
Οδηγίες Χρήσης: Ξετυλίξτε την ζύμη πάνω στο πλαστικό φιλμ που είναι τυλιγμένη η ζύμη και αναποδογυρίστε την με το πλαστικό φιλμ στην βουτυρωμένη ταρτιέρα ή το ταψί σας. Στη συνέχεια πατήστε με τα χέρια σας από την πλευρά του φιλμ ώστε η ζύμη να πάρει τη μορφή του σκεύους σας, ξεκολλήστε το φιλμ απλά τραβώντας το και θα έχετε μεταφέρει την ζύμη χωρίς καν να λερώσετε τα χέρια σας. Αν απαιτείται κόψιμο μπορείτε να κάνετε την προεργασία πάνω στο πλαστικό φιλμ διατηρώντας τον πάγκο της κουζίνας σας καθαρό. Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται στον καταψύκτη (-18°C) *** μέχρι την ημερομηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς. Το προϊόν, αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.