Εξαιρετικά λεπτό φύλλο, φτιαγμένο από εκλεκτό αλεύρι και ζυμωμένο με βούτυρο και αβγά. Το λεπτό του πάχος, σε συνδυασμό με το βούτυρο και το αβγό, το κάνει πολύ αφράτο και χρυσορόδινο όταν ψηθεί και το βοηθά να απορροφά καλυτέρα το σιρόπι. Οι τραγάνες στρώσεις φύλλου στα γλυκά σας θα λιώνουν σαν αφρός στο στόμα σας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Είναι κατάλληλο για γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, σαραγλάκια, φωλιές και όλων των ειδών τα σιροπιαστά γλυκά του ταψιού.
Χρόνος Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παράγωγης.
Οδηγίες Χρήσης
Οδηγίες Απόψυξης: Πριν να χρησιμοποιήσετε το προϊόν, μπορείτε να το τοποθετήσετε από το προηγούμενο βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου σας, ή αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Πάντα να αποψύχετε το φύλλο μέσα στην κλειστή συσκευασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε το φύλλο αν δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Ανοίξτε την συσκευασία όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το φύλλο και διατηρήστε το σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας για να μη χάσει την υγρασία του. Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται στον καταψύκτη (-18°C) *** μέχρι την ημερομηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς. Το προϊόν, αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.