Κωδικός: 161067

Kanaki Φρέσκια Ζύμη Πίτσας 400gr 15% Φθηνότερα

3.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 2 αξιολογήσεις
2,58€
6,45€ Τελική τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣ

είναι λεπτή, τετράγωνη, έχει μεγάλη διαφορά απ' τις κατεψυγμένες, μπορεί να ανοίξει και λίγο περισσότερο, διαθέτει χαρτί ψησίματος που είναι πολύ πρακτικό κ στα συν. Τη πίτσα την κάνω πολλή πλούσια με έξτρα τυρί, αλλαντικά κ μανιταροπίπερα. Ψήνεται σε 20 λεπτά. Την θεωρώ καλή για έτοιμη επιλογή. Την προτείνω

Joanna Ralliou

Ψήνεται καλά,η ζύμη πολύ αλμυρή με αποτέλεσμα όταν βάζεις τυριά και αλλαντικά να γίνεται λύσσα. Δεν την προτείνω σε όσους δεν αντέχουν τα πολύ αλμυρά, εμείς τα πεϊνερλι τα αφήσαμε μισά

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 2 κριτικές

5

0%

4

50%

3

0%

2

50%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Η Λεπτή Ζύμη για Πίτσα είναι κατάλληλη για πίτσες, πεϊνιρλί και calzone. Όταν ψήνεται, δε φουσκώνει πολύ. Η μαγιά στη ζύμη προσθέτει στην γεύση της και συνοδεύει με τον καλύτερο τρόπο τη νοστιμιά των υλικών που συνοδεύει.Κάθε συσκευασία περιέχει ένα φύλλο ζύμης. (37x24 cm περίπου).Παράγεται στην Αυστρία με αλεύρι από την ΕΕ για την: Hellenic Quality Foods SA.
Υλικά
Συστατικά
Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, αιθυλική αλκοόλη, διογκωτικά αρτοποιίας (διφωσφορικό δινάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο), ελαιόλαδο, γλουτένη σίτου, αλάτι, γαλακτωματοποιητής (μονο-και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), δεξτρόζη, άμυλο σίτου, μαγιά, αντιοξειδωτικό (ασκορβικό οξύ).
Αλλεργιογόνα
Γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)1182 kJ
Ενέργεια (Kcal)280 Kcal
Λιπαρά5.0 g
από τα οποία κορεσμένα1.0 g
Υδατάνθρακες48 g
από τα οποία ζάχαρα3.1 g
Πρωτεΐνες7.9 g
Αλάτι1.9 g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
32 ημέρες από την από την ημερομηνία παραγωγής.
Οδηγίες Χρήσης
Βήματα για το Σπιτική Πίτσα
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C στον αέρα ή στους 200°C στις αντιστάσεις. Ξετυλίξτε τη ζύμη τραβώντας το χαρτί ψησίματος και απλώστε την στο ταψί σας όπως είναι πάνω σε αυτό. Αν θέλετε μπορείτε να διπλώσετε λίγο (1cm) τις άκρες της ζύμης για να δημιουργηθεί μια κρούστα περιμετρικά όταν ψηθεί.
2. Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας στη ζύμη και προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά (π.χ. τυριά, αλλαντικά, πιπεριές, μανιτάρια).
! Οι φούρνοι και τα υλικά που θα προσθέσετε πάνω στην πίτσα ενδέχεται να διαφέρουν, επομένως ο χρόνος ψησίματος ή η θερμοκρασία πιθανόν να χρειαστεί να προσαρμοστούν κατάλληλα. Μην χρησιμοποιείτε το grill. Μην τρώτε τη ζύμη ωμή.
3. Τοποθετείτε το ταψί μια θέση κάτω από τη μεσαία και ψήνετε για 15’-20’ περίπου.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Οδηγίες διατήρησης: Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: δείτε την ημερομηνία στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας. Διατηρείστε το προϊόν στη συντήρηση του ψυγείου σας στους +2 ° C έως +8 ° C. Χρησιμοποιήστε το προϊόν αμέσως μόλις ανοίξετε τη συσκευασία.