Η Γραβιέρα Καλογεράκη είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα, τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής από αιγοπρόβειο γάλα, την αγνότητα των συστατικών της και την μοναδικά υπέροχη γεύση της. Ωριμάζει τουλάχιστον για 3 μήνες.Υφή και χρώμα: Χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ ανοιχτό κίτρινο, σκληρό επιτραπέζιο τυρί με ασύμμετρες τρύπες και απαλή υφή.Γεύση: Έχει μεστή γεύση, υπόγλυκη και ελαφρώς υφάλμυρη, πλούσιο άρωμα αγνού αιγοπρόβειου γάλακτος και αφήνει μια πληθωρική ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση.
Η επιδερμίδα του προϊόντος δεν είναι βρώσιμη και θα πρέπει να καθαρίζεται πριν την κατανάλωση. ‘ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕ’ Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης, ΟΔΟΣ: Δ’ , ΤΚ: 71601.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.