Σας ενημερώνουμε ότι τις Κυριακές 22 & 29 Δεκεμβρίου, τα καταστήματά μας θα είναι ανοιχτά και οι παραδόσεις απο e-shop θα πραγματοποιούνται κανονικά. Ωστόσο, το τηλεφωνικό κέντρο του Customer Care δεν θα λειτουργεί. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας εδώ

-30%

Κωδικός: 144893

Kallimanis Μπακαλιάρος Φιλέτο Πανέ Με Άρωμα Εσπεριδοειδών Κατεψυγμένο 300gr

3,68€
17,50€ Αρχική τιμή κιλού
12,27€ Τελική τιμή κιλού
5,25€ Αρχική τιμή
3,68€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 16/12/2024 έως 07/01/2025.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Ο Μπακαλιάρος φιλέτο με άρωμα εσπεριδοειδών, προέρχεται από ολόκληρο φιλέτο βακαλάου και φυσικό πανάρισμα! Αποτελεί μία νόστιμη και εύκολη λύση για να απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι πιο συχνά θρεπτικό ψάρι. Είναι ιδανικός για μαγείρεμα στο φούρνο αλλά και στο τηγάνι. Μαγειρεύεταιι απευθείας από την κατάψυξη.
Υλικά
Συστατικά
Μπακαλιάρος Saithe (Pollachius virens) (60%), αλεύρι σίτου, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, κραμβέλαιο σε διαφορετικές αναλογίες), ζάχαρη, μαγιά, αλάτι, άμυλο, σταθεροποιητής (κόμμι γκουάρ), έλαιο λεμονιού, έλαιο πορτοκαλιού.
Αλλεργιογόνα
Ψάρι - Μπακαλιάρος, αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100gΑνά 75g (τεμάχιο)% ΠΠΑ (τεμάχιο)
Ενέργεια (kJ)773kJ580kJ6,9%
Ενέργεια (Kcal)185 kcal139 kcal6,9%
Λιπαρά8g6g8,6%
Κορεσμένα0.79g0.59g3,0%
Υδατάνθρακες12.78g9.58g3,7%
Σάκχαρα0.0g0.0g0,0%
Πρωτεΐνες14.27g10.7g21,4%
Αλάτι1.18g0.88g14,7%
Φυτικές Ίνες2.4g1.8g7,2%
Ωμέγα-3200mg150mg13,6%
ΠΠΑ: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000kcal)
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Από φιλέτο μπακαλιάρου. Πλούσιο σε Ω3. Χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά. Με φυσικό άρωμα εσπεριδοειδών. Νόστιμος και στο φούρνο!
Πιστοποίηση MSC
Οδηγίες Χρήσης
Στο φούρνο:
Προθερμένετε το φούρνο στους 230°C. Τοποθετείτε τα fish sticks χωρίς να τα ξεπαγώσετε σε ένα ταψί που έχετε βάλει αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Ψήνετε για 12-14 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στο τηγάνι:
Βάζετε λάδι στο τηγάνι περίπου 1cm και αφού κάψει, τοποθετείτε τα fish sticks χωρίς να τα ξεπαγώσετε. Τηγανίζετε για 3-4 λεπτά κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται στους -18°C. Να μαγειρευτεί πριν καταναλωθεί. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλα Ψάρια, Μαλάκια, Μαλακόστρακα. Πιθανή παρουσία μικρών πλευρικών οστών του ψαριού.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ
Dardanel Greece Α.Ε. Ελίκη, 25100, Αίγιο