«Όλη η παράδοση Ήπειρος, τώρα Μαλακή». Παράγεται από (αγελαδινό γάλα 80% και αιγοπρόβειο γάλα 20%) και είναι μαλακό, λευκό τυρί άλμης. Πολύ γευστικό και κυρίως μαλακό, καταναλώνεται σκέτο, συνοδεύει όλα τα φαγητά, ενώ αλείφεται και στο ψωμί.
Υλικά
Συστατικά
Παστεριωμένο γάλα (αγελαδινό γάλα 80% και αιγοπρόβειο γάλα 20%), αλάτι, οξυγαλακτική καλλιέργεια, μη ζωική πυτιά, σκληρυντικό: χλωριούχο ασβέστιο
Αλλεργιογόνα
Ως προς την περιεκτικότητα σε αλλεργιογόνες ουσίες κατατάσσεται στα προϊόντα με βάση το γάλα).
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια
1.143 kJ / 276 kcal
Λιπαρά
23 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά
13,8 g
Υδατάνθρακες
1,2 g
εκ των οποίων σάκχαρα
0 g
Πρωτεΐνες
16 g
Αλάτι
2,0 g
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Φυλάσσεται σε καθαρό χώρο, στους 2 - 6 °C / Όπτιμα Α.Ε. Σωρού 1, 14451, Μεταμόρφωση Αττικής
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.