Χαρακτηριστικό ιταλικό τυρί με μπλε «φλέβες» που παράγεται κυρίως στις βόρειες περιοχές της Ιταλίας. Gorgonzola σημαίνει «γλυκό» στα ιταλικά και είναι ένα μαλακό, μπλε, βουτυρένιο τυρί φτιαγμένο με παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. Παράγεται από τον 12ο αιώνα και πήρε το όνομα του από την Γκοργκοντζόλα, μια μικρή πόλη στη Λομβαρδία κοντά στο Μιλάνο. Χρειάζεται τουλάχιστον 45 ημέρες ωρίμανσης για να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως είναι η γλυκιά & ήπια γεύση.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.