12 φύλλα ζελατίνησ για μετατροπή σε ζελέ με 1 λίτρο υγρό. Μουλιάστε την απαιτούμενη ποσότητα φύλλων ζελατίνης ξεχωριστά για περίπου 5-7 λεπτά σε κρύο νερό και τα στείβετε απαλά. Ζεστά πιάτα: Προσθέστε τη στειμμένη ζελατίνη και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί τελείως. Κρύα πιάτα(π.χ. κρέμα): Ανακατέψτε και θερμάνετε ελαφρώς τη στειμμένη ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί τελείως (μην τη βράσετε). ΄Επειτα πρσθέστε αργά το κρύο μείγμα μέσα στη ζελατίνη.Ποτέ μην το κάνετε αυτό με τον αντίστροφο τρόπο . Αφήστε όλο το μείγμα να κρύωσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρισμα.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.