Ποικιλίες: 33 % Parellada, 33 % Macabeo, 33 % Xarel.loΠαλαίωση: Περισσότερο από 15 μήνεςΟινοποίηση: Μετά από ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (12°C) σε ανοξείδωτες δεξαμενές, γίνεται χαρμάνι των τριών ποικιλιών σταφυλιών. Το κρασί εμφιαλώνεται και προστίθενται ζύμες για να ξεκινήσει η δεύτερη ζύμωση. Παραμένει με τις οινολάσπες του για 18 μήνες τουλάχιστον, πριν απομακρυνθούν τα ιζήματα και το κρασί εμφιαλωθεί.Γευσιγνωστικές Σημειώσεις: Υποκίτρινο-λεμονί χρώμα, με έντονη κρεμώδη υφή. Καθαρά Μεσογειακά, φρουτώδη αρώματα, πεπονιού και νεκταρινιού. Μαλακός ουρανίσκος, με φρουτώδη γεύση και μεγάλη επίγευση.Σερβίρεται σε θερμοκρασία 6-7°C.