Εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης RIBEYE (μάτι βόειας ελληνικής σπλομπριζόλα) με ομοιόμορφη κατανομή ενδομυϊκού λίπους (marbling) που κάνει το κρέας ζουμερό, τρυφερό και νόστιμο. **Φτιάξτε ένα αρωματικό βούτυρο με σκόρδο, θυμάρι και ξύσμα λεμονιού και ενυδατώστε το RIBEYE σας δίνοντας της extra γεύση και άρωμα. ** Η καινοτόμος συσκευασία skin αγκαλιάζει το κρέας σε συνθήκες κενού με αποτέλεσμα το προϊόν να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εγγυμένη φρεσκάδα και να διατηρεί αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. **Με την επίβλεψη και την επιστημονική καθοδήγηση της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας γύρω από θέματα ευζωίας και βιώσιμης διατροφής.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ SKIN ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΝΑΛΟΙΩΤΑ
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ : ΕΛΛΑΔΑ
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.